Over ons

Wij zijn Stefaan en Tamara, trotse ouders van Eneas, Eowynn, Éydis en Éolas.

In 1993 kwam de Rottweiler voor het eerst in het leven van Tamara. Het was liefde op het eerste gezicht met Rani en ondanks dat er ook nog andere rassen de revue passeerden bleef de Rottweiler met stip op nummer 1 staan.

In 2002 mocht Stefaan ook kennismaken met Rani en ook hij werd “besmet” met het Rottweilervirus.

In 2006 adopteerden we samen Chipsy, een stamboomloze dame met een flink karakter. Al snel volgden er nog meer adopties waar we veel van leerden. En vanaf toen ging de bal aan het rollen. Van adopties maakten we de overstap naar onze eerste Rottweiler met stamboom, Illa van het Geuzenkasteel. Vanaf toen was de toon gezet. Er zouden enkel nog Rottweilers volgen met een gekende achtergrond.

Vom Aratoamin - Stefaan en Tamara met Isack from House Hertog.
Gequalificeerd voor het WK Dogfrisbee

Uiteindelijk kregen we in 2011 de kans om een eerste nestje op de wereld te zetten. Weliswaar niet onder onze eigen kennelnaam maar wel met onze eigen Illa van het Geuzenkasteel. Voor ons was het een prachtige ervaring waardoor we de knoop konden doorhakken en beslisten onze eigen kennelnaam “Vom Aratoamin” aan te vragen.

“Vom Aratoamin” betekend zoveel als Van onze kampioen. Wil dat zeggen dat wij enkel honden hebben met kampioenstitels? Neen absoluut niet! Maar voor ons zijn onze honden wel stuk voor stuk kampioenen. Kampioenen in het knuffelen, kampioenen in het verleiden enz…

Ondertussen zijn we enkele jaren verder en blijft de liefde voor het ras door onze aderen stromen. Op onze verdere site nemen we jullie graag mee in onze kennel.

Wil u kennismaken met onze honden mag u ons steeds een seintje geven!